Rosanne Lansbergen - SDO/Fiable; Kees de Kwaadsteniet

Winst, gelijkspel en verlies bij hockeyers van MHC Woerden en korfballers van SDO/Fiable

Alle resultaten kwamen dit weekend langs bij de korfballers van SDO/Fiable en de hockeyers van MHC Woerden. Een gelijkspel, verlies en overwinning werden in drie wedstrijden afgetikt.

SDO/Fiable – KVA 18-18
De Kamerikse korfballers van SDO/Fiable hebben de eerste seizoenshelft afgesloten met een 18-18 gelijkspel tegen KVA. ,,Bij rust stonden we met 12-8 voor en speelden wij de beste helft van van het seizoen. Na rust stond het binnen twee minuten 12-10 en even later zelfs 12-11. KVA wist daarna twee keer op gelijke hoogte te komen”, vertelde trainer Alwin Smit. ,,We speelden op het einde nog een lange aanval waar helaas geen doelpunt uit kwam. Het was een spannende wedstrijd, waarbij we in de tweede helft niet geduldig genoeg hebben gespeeld. We richtte ons weer knap op en hebben geknokt voor wat we waard waren”, aldus de trainer die zijn ploeg terug vindt op een derde positie.

MHC Woerden D1 – Ypenburg D1 1-3
De dames van MHC Woerden hebben zondagmiddag niet weten te winnen. Hoewel het spel zeker niet slecht was, was het ook niet een de beste wedstrijd van de Woerdense hockeysters. In het laatste kwart scoorde Jill de Kruif nog een keer waardoor de stand op 1-3 uit kwam. ,,Spannend werd het dus niet echt. We bleven vechten maar hebben de punten helaas laten liggen. We baalden, maar waren ook realistisch. Niet elke wedstrijd kan je op je best spelen”, vertelde speelster Anneloes Lambert.

Catwijck H1 – MHC Woerden H1 1-7
Na het eerste kwart stond er nog een 1-1 tussenstand op het bord, maar uiteindelijk liepen de Woerdenaren in de tweede helft uit naar een ruime overwinning. Bram Berk wist de score te openen en na wat aanpassingen zorgden Teun van der Schrier, Joren Timmerman en wederom Berk voor een uitbreiding van de score. In het laatste kwart deed Van der Schrier, Samuel Mik en Olaf Remmerswaal een duit in het zakje. ,,Dit geeft vertrouwen voor de bekerwedstrijd van komende zaterdag en het verdere verloop van de competitie.