peters-jolanda-wouters-sch-44

Wagons van SCH ’44 staan weer op de rails

SCH ’44 heeft weer laten zien scherp te zijn. Na het verlies van een week eerder had het zaterdagmiddag geen genade met Aurora. De ploeg won en behoudt op die manier de kansen om en een ronde verder in de beker te komen.

Lees verder: FC Oudewater wil dit seizoen voor spektakel gaan zorgen

Nadat SCH ’44 vorige week tegen een nederlaag aanliep fronsten verschillende aankomende tegenstanders in de competitie de wenkbrauwen. SCH ’44 verloren? Wat is daar gebeurd? Dat moeten de spelers zelf ook gedacht hebben want afgelopen week toonde het elftal aan het voetballen nog altijd niet verleerd te zijn. In eerste instantie werd derdeklasser EDO in een oefenwedstrijd gemakkelijk aan de kant geschoven en zaterdag werd met maar liefst 0-8 van Aurora gewonnen. Een uitslag die nog relatief laag uitviel. Niet volgens de scheidsrechter, want hij had tijdens het duel al een doelpunt gemist en noteerde 7-0 op het wedstrijdformulier.

Volgens trainer Renato Dijksterhuis moet de ruime overwinning van zaterdag ook wel met een korreltje zout genomen worden. ,,De tegenstander leende zich namelijk wel voor een kermisduel. Maar goed, ik geef nog wel eens aan dat mijn spelers in dit soort duels te weinig brengen. Nu zag ik in de tweede helft wel dat ze door wilden gaan om de dubbele cijfers te halen”, was hij tegelijkertijd ook weer gematigd tevreden.

Met rust stond er al een 4-0 stand op het bord. Tweemaal Dennis de Bree, Hugo Peters en Kjell van den Bosch namen de doelpuntenproductie voor hun rekening. Na rust sloeg spits Joey van Bemmel toe. Hij maakte twee veldgoals en benutte tweemaal een strafschop. ,,Misschien hadden ze ook wel een slechte dag hoor. We zijn in ieder geval in de tweede helft doorgegaan en hebben echt nog heel veel kansen gekregen. Misschien moesten we er nog wel een stuk of vijf meer maken”, typeerde de oefenmeester het krachtsverschil van zaterdag. ,,Ik ben wel blij met deze overwinning.”

Lees verder: Montfoort SV ’19 zonder problemen naar overwinning op Benschop

Aurora – SCH ’44 0-8 (0-4) 0-1 Dennis de Bree, 0-2 Hugo Peters, 0-3 Dennis de Bree, 0-4 Kjell van den Bosch, 0-5 Joey van Bemmel (str.), 0-6 Joey van Bemmel (str.), 0-7 Joey van Bemmel, 0-8 Joey van Bemmel