Kamerik - Leerdam Sport

VV Kamerik verzuimt zege over de streep te trekken: ,,Kijk alweer uit naar zaterdag”

Geplaatst op:
Door:Sportbeleving

VV Kamerik heeft zich dinsdagavond geen goede dienst bewezen. De ploeg van Yoni Sahertian speelde op bezoek bij Alphense Boys gaf de ploeg in de slotminuten een 2-1 voorsprong uit handen. Het elftal blijft dus voorlaatste met zeven punten.

,,Ik ben er al wel overheen hoor. Dat gaat altijd wel snel bij mij”, was het ontnuchterende commentaar van trainer Yoni Sahertian. Hij zag dat zijn ploeg zwichtte onder het slotoffensief van Alphense Boys. De hekkensluiter profiteerde van onoplettendheid en wist de gelijkmaker tegen de touwen te trappen. ,,Wij moesten er gewoon meer uithalen. Als je het aan Alphense Boys vraagt zullen ze het trouwens wel een terechte uitslag vinden. Feit is alleen dat wij de overwinning moesten binnenslepen en die hebben we laten liggen.”

In de eerste helft kwam het elftal na zo’n twintig minuten voetbal op achterstand te staan. Een kwartier later maakte Jurrie van den Berg de gelijkmaker vanaf de strafschopstip. Vlak na rust maakte hij ook zijn tweede treffer waardoor de Kamerikse ploeg een voorsprong behaalde. ,,Daarna kregen wij nog enkele kansen uit de omschakeling. Zij hadden wel meer balbezit namelijk. Zij pompte vervolgens de ballen in ons strafschopgebied waardoor wij op een gegeven moment te laat waren en de gelijkmaker dus binnenviel.”

Dat Sahertian nuchter is blijkt wel uit zijn commentaar. ,,Ik kijk ook alweer naar zaterdag. Dan staat VEP op het programma. We spelen ook steeds vaker in dezelfde samenstelling. Dat zie je ook bij de jongens. Ze spelen gewoon een stuk prettiger. Als wij dan ook de taken blivjen uitvoeren kunnen we daar op verder bouwen.”

Alphense Boys – VV Kamerik 2-2 (1-1) 1-0, 1-1 Jurrie van den Berg, 1-2 Jurrie van den Berg, 2-2

VV Kamerik: Daan van Dijk; Jelle Ruis, Roy Voorbij, Stef den Boer, Jelle den Boer; Rick Veenstra, Jelmer Knijff, Eduard Kooijman, Roy Hutchinson; Jan Dirk de Bruijn, Jurrie van den Berg.