Wessel Meiring - Sportlust '46

Sportlust ’46 komt niet verder dan doelpuntloos gelijkspel; VV Kamerik speelt gelijk in degradatiekraker

Sportlust ’46 heeft dinsdagavond in eigen huis niet weten te winnen van middenmoter ACV. De Woerdenaren kregen maar weinig kansen in het duel en dus was de 0-0 ook een logische uitslag. VV Kamerik wist uiteindelijk niet tot winnen te komen op bezoek bij Alphense Boys

De eerste grote kans was voor Mark van der Weijden. Hij profiteerde van een verkeerde terugspeelbal die pardoes voor zijn voeten viel, maar hij trof uiteindelijk de paal. Verder stond de ploeg in verdedigend opzicht goed, maar kreeg ook maar weinig kansen. In de eerste helft bleef het dus 0-0. Vlak na rust brak Sieders door op de rechterkant, maar hij kon Van der Weijden niet bereiken. Na zo’n 65 minuten was daar ook de eerste kans voor ACV, nadat de Woerdenaren in het centrum een moment van onoplettendheid hadden. In de slotminuten kwamen de Woerdenaren ook nog goed weg, want ACV wist oog in oog met Romero Antonioli niet af te drukken.

VV Kamerik slaagde er op bezoek bij Alphense Boys niet om te winnen. De ploeg van Yoni Sahertian speelde met 2-2 gelijk. Een stand die bij de rust nog op 1-1 stond. De ploeg heeft met het gelijke spel geen gaatje kunnen slaan met de Alphenaren en beide ploegen blijven dus onderin de vierde klasse bivakkeren. Voor de Kamerikse ploeg kwam Jurrie van den Berg twee keer tot scoren. In de laatste minuut gaf VV Kamerik de 1-2 voorsprong uit handen.

Sportlust ’46 – ACV 0-0 (0-0)
Alphense Boys – VV Kamerik 2-2 (1-1) 2x Jurrie van den Berg