18019 Gijs Nederlof, Kamerik - NSV

VV Kamerik in spannend duel onderuit tegen Rotterdams Transvalia ZW

Geplaatst op:
Door:Sportbeleving

Ondanks dat VV Kamerik al uitgeschakeld was in de beker, speelde de ploeg van Yoni Sahertian zaterdagmiddag een prima wedstrijd tegen het Rotterdamse en reeds geplaatste Transvalia ZW.

Het was direct spektakel op het hoofdveld van de Kamerikers. Al in de eerste minuut maakten de Rotterdammers de openingstreffer na een voorzet. Twee minuten later was ook de eerste kans voor VV Kamerik een feit, maar die bal ging er nog niet in. Na een kwartier voetballen was het wel raak. Jurrie van den Berg kopte raak en de stand was weer gelijk. Vlak voor rust noteerden beide ploegen wederom een doelpunt en het was hetzelfde recept. Via een afstandsschot kwamen de Rotterdammers op voorsprong en later scoorde Michel van Schaik weer de gelijkmaker.

Voor VV Kamerik was de koek daarmee nog niet op. Roy Hutchinson bediende Van den Berg die op zijn beurt Jelle de Wit wist te vinden bij de tweede paal. Hij tilde nog voor de rust de stand naar 3-2. In de tweede helft kwam Transvalia ZW langszij en pakte ze ook de voorsprong. ,,Wij kregen nadien nog de nodige kansen, maar wij wisten niet meer te scoren. Het was een hele spannende wedstrijd waarin ik goede dingen heb gezien. Waar wij op hebben getraind, zagen we zaterdagmiddag steeds vaker terugkomen.”