Kjell van den bosch - Marion van Osnabrugge - SCH '44

Teleurgestelde Peters na verlies: ,,Ik had de nemers al opgeschreven”

Geplaatst op:
Door:Sportbeleving

SCH ’44 is er niet in geslaagd om derdeklasser SV Laren ’99 te verslaan. De ploeg van Nils Peters ging vlak voor tijd met 3-2 onderuit en dus houdt het bekeravontuur voor de Harmelense vierdeklasser op.

De ploeg kwam in de eerste helft nog wel op een voorsprong via Jeffrey Buijt, dat ondanks dat de Peters zag dat zijn ploeg nog niet alles goed deed. ,,We waren aan elkaar gewaagd, maar we speelden onszelf nog niet goed onder de druk uit. Vlak voor rust leden we dan ook balverlies op het middenveld en dat leidde de gelijkmaker in. Dat was echt heel zuur zo vlak voor de rust.”

Bij de Harmelenaren waren enkele spelers afwezig. Zo viel Joey van Bemmel vlak voor de aftrap weg, omdat zijn vriendin beviel. Omdat ook Jasper de Bree en Stanley Mailoa ontbraken stond Joel Nussy in het elftal. ,,Hij traint sinds het begin van dit seizoen mee en dat beviel zo goed dat we hem aan de selectie hebben toegevoegd. Twaalf jaar geleden stopte hij met selectievoetbal bij Sportlust ’46”, vertelde trainer Nils Peters.

Hoewel het in de tweede helft een stuk beter ging, kwam de ploeg toch op achterstand. ,,We hadden de wedstrijd echt onder controle en speelden we goed op balbezit. Vanuit een inworp van ons, lag de bal binnen drie passes in het netje. We knokken ons wederom door Jeffrey Buijt terug in de wedstrijd, maar vlak voor tijd maakten zij de 2-3 door een lopende middenvelder. Al met al was het een leuke wedstrijd tegen een goede tegenstander. Toch had ik voorzichtig de nemers van de strafschoppen al opgeschreven.”