Mimpen - Montfoort `SV '19-Judith Groen

De Boon na bekerechec: ,,Er vindt altijd wel een bekerstunt plaats”

Het bekeravontuur zit er voor Montfoort SV ’19 op. De ploeg van Theo de Boon ging dinsdagavond onderuit tegen de Utrechtse vierdeklasser VVJ. Dit alles in een treurige ambiance. Het werd uiteindelijk 1-0 in het nadeel van de Montfoorters.

,,Hier is niet te veel over te zeggen. De KNVB had er een scheidsrechter op gezet van het niveau vierde klasse. Die gasten zochten de grens op en gingen er overheen. Als zij met vier rode kaarten hadden geëindigd, dan lieg ik niet”, vertelde De Boon over het spel van de tegenstander dat vooral op traineren was gericht. Zodoende werd door de arbiter van dienst niet voor niets vijftien minuten blessuretijd bijgevoegd aan de reguliere speeltijd.

De eersteklasser kwam in de eerste helft al met 1-0 achter te staan. Na rust kwam de ploeg tot tweemaal toe vrij voor de keeper te staan, maar dat leverde geen treffer op. In de slotfase van het duel kwam nog een Montfoortse speler voor de Utrechtse doelman te staan, maar ook dat leverde niet de gelijkmaker op. ,,Daar moet je er ook gewoon twee van maken en wegwezen. Maar goed. Bekerstunts zie je wel vaker voorkomen natuurlijk. Gelukkig zijn we zonder blessures van het veld afgestapt en richten wij ons zaterdag op het duel met FC Breukelen. Ook die zijn uitgeschakeld”, rekende De Boon voor.