Jordi Balk stopt ermee: ,,Dit avontuur had ik voor geen goud willen missen”

Geplaatst op:
Door:Sportbeleving

Centrale verdediger Jordi Balk stopt na dit seizoen met voetballen. De kopsterke verdediger kwam in 2020 over van DOVO en speelde voor verschillende profclubs. Na vijf jaar actief geweest te zijn in de jeugdopleiding van FC Utrecht, nam FC Oss hem over. Nadien kwam hij ook in het buitenland uit voor het Schotse Ross County en Ierse St. Pathricks Athletic. ,,Ik heb hele mooie avonturen mogen beleven en met veel grote talenten kunnen spelen. Het heeft mij mede gevormd tot de persoon die ik nu ben”, vertelde Balk op zijn eigen facebookpagina.

,,Het is nu tijd voor een volgende fase in mijn leven. Er komen hele mooi dingen aan met mijn gezin. Dit avontuur had ik voor geen goud willen missen. Elke dag strijden om maar een fractie beter te worden. De komende maanden blijf ik strijden met Sportlust ’46 om mijn carrière op een manier af te sluiten die het verdient. Ik heb gewoon mijn jongensdroom waar kunnen maken: profvoetballer worden.”

Vond je bovenstaand artikel goed?

Sportbeleving Woerden brengt al ruim 5 jaar het laatste sportnieuws uit de regio Woerden. Hier gaat elke week enorm veel tijd in zitten. Tijd die wij er met alle liefde aan besteden, maar het onderhouden van een site kost ook geld.

Wil je nog veel langer genieten van onze artikelen? Het is mogelijk om hieronder een kleine donatie te doen zodat wij nog veel langer hét sportplatform van de regio kunnen blijven.

BedragShare on facebook
Facebook
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp

Laatste nieuws

Like ons op facebook

© 2020 – Sportbeleving Woerden – KVK: 63324261

Website ontwikkeling: Medialoods