MSV '19 Charels Maas

MSV ’19 neemt afstand van onderste plekken

Wasmeer op bezoek. Op voorhand een lastige wedstrijd, maar dat bleek uiteindelijk niet zo te zijn. MSV ’19 won uiterst gemakkelijk van de Hilversumse opponent. Teveel basisspelers mistten het team om een winnend elftal op te kunnen stellen. Daar wisten de manschappen van Dennis Sluijk wel raad mee en liepen uit naar een 3-0 overwinning.

Na een lastige seizoensopening lijkt Sluijk het team op de rit te hebben. Na de overwinning bij Sporting ’70, kon afgelopen zondag ook gewonnen worden van het hooggeplaatste Wasmeer. Een duidelijk overwicht was aanwezig voor MSV ’19, terwijl Wasmeer zich vooral beperkte tot verdedigen. Het waren uiteindelijk tot tweemaal toe Van Geffen en eenmaal Dyon Plas die de score naar 3-0 tilden.

Waar de ploeg in de eerst helft nog de nodige kanse nom zeep wist te helpen, kon men in het tweede bedrijf makkelijker tot scoren komen. Het belangrijkste voor de ploeg was dat het maar weinig kansen weggaf. Een mogelijkheid in de eerste helft en in de laatste tien minuten van het duel diende Wesley Oostrom handelend op te treden. Daarnaast zette de ploeg weer vele mogelijkheden op een doelpunt hier tegenover. De paal, de doelman en een niet op scherp staand vizier stonden de ploeg in de weg om tot een hogere score te kunnen komen.

De belangrijkste winst die MSV ’19 zondag wist te boeken is het feit dat men voorlopig weg is uit de gevarenzone. Door de competitiestart diende men hier toch met een schuin oog naar te kijken, maar met zes punten staat de ploeg keurig in de middenmoot gepositioneerd. Een zesde plek met volgende week de nummer dertien op bezoek. Kortom, nieuwe kansen om op de ranglijst te stijgen en naar boven te kijken. Sluijk heeft het team weer op de rit staan.