VTC Woerden; Masha de Kwaadsteniet

VTC Woerden wint en verliest: ,,Wisten voorsprong in vijfde set niet vast te houden”

De heren van VTC Woerden hebben dit weekend in eigen huis weten te winnen van het tweede herenteam van Spaarnestad. De vrouwen van VTC Woerden slaagden er niet in om te winnen en speelden weer een spannende vijfsetter.

VTC Woerden H1 – Spaarnestad H2 3-1
,,Voorafgaand aan de wedstrijd hadden wij één punt meer dan Spaarnestad. Wij waren ook iets scherper waardoor wij de eerste set wisten te winnen. Eenzelfde spelbeeld in de tweede set, alleen maakten wij verschillende kansen niet af waardoor zij die set van ons pakten”, aldus routinier Sander Schouten. In de derde set hielp een goede serviceserie de mannen van VTC Woerden op weg in de slotfase van de set. ,,Het maximale verschil per set was vier punten, dus het was een spannende wedstrijd. Momenteel hebben we een vierde plek in handen en nemen we het aanstaande vrijdag op tegen hekkensluiter Thor uit Bergambacht.

Compaen D1 – VTC Woerden D1 3-2
Het eerste dameselftal van VTC Woerden is met 3-2 onderuit gegaan tegen de dames van Compaen. ,,Wij begonnen de eerste set met een voorsprong, maar we hebben daarna een achterstand niet meer kunnen dichten”, vertelde Mark Hakhof. In de tweede set stonden de dames van begin tot eind onder druk en konden scorend niet bijblijven. De derde en vierde set gingen wel naar de Woerdense dames. ,,Een goede voorsprong in de vijfde set niet vast weten te houden. Ondanks dat er weer twee punten zijn behaald, hebben we in het algemeen met te weinig lef en verwachtingen gespeeld”, luidde de conclusie van Hakhof.