Sportlust ’46 wint in laatste oefenwedstrijd ruim van Goudse hoofdklasser

Geplaatst op:
Door:Sportbeleving

Dinsdagavond had Sportlust ’46 nog een oefenduel gepland staan. In eerste instantie zou tegen Argon gespeeld worden, maar op het laatste moment werd dit toch Jodan Boys. Nadat de Woerdenaren afgelopen zaterdag de competitie waren begonnen, stonden in dit oefenduel vooral spelers aan de aftrap die het afgelopen weekend nog niet aan de bak waren gekomen.

Na zo’n half uur voetbal kwamen de bezoekers op een voorsprong. Een mooie vrije trap van Kevin de Vries belandde achter doelman Roy Rondeltap. De Gouwenaars toonden zich sowieso goed en creëerde de nodige mogelijkheden om de voorsprong uit te breiden. Mike Verhagen sloeg aan de andere kant vervolgens wel toe en tilde de stand naar 1-1. Met die tussenstand zochten de ploegen ook de kleedkamers op.

Na rust werd Sportlust ’46 sterker en kwam de thuisploeg via treffers van Mo Bendadi, Aaron Sieders en Wessel Meiring nog voor het uur verstreken was op een 4-1 voorsprong te staan. Nadien scoorden beide ploegen nog eens in de laatste tien minuten. Voor de Gouwenaars zette Amine Rehime de stand op 4-2 waarna Michel Verkaik de bal nog eens achter zijn eigen doelman gleed: 5-2.

Sportlust ’46 – Jodan Boys 5-2 (1-1) 28. Kevin de Vries 0-1, 34. Mike Verhagen 1-1, 52. Mo Bendadi 2-1, 54. Aaron Sieders 3-1, 58. Wessel Meiring 4-1, 84. Amine Rehime 4-2, 89. Michel Verkaik (ed.) 5-2