Sportlust '46 - SteDoCo juichen

Sportlust ’46 speelt gelijk tegen bezoekend Barendrecht

Sportlust ‘46 heeft gelijkgespeeld tegen hekkensluiter Barendrect. De ploeg had in de eerste helft problemen, maar in de tweede helft speelde de ploeg alsnog gelijk.

In de beginfase waren de eerste mogelijkheden voor de Woerdenaren. Twee pogingen belandden op de vuisten van doelman Jeffrey Verkerk. In de veertiende minuut brak Mark van der Weijden op een lange bal door en werd hij werd geschept door oud-doelman van de Woerdenaren Verkerk. Mark van der Weijden ging zelf achter de bal staan en schoot onberispelijk binnen.

Joey Jongman deed na 27 minuten wat terug via een schot van afstand dat van richting werd veranderd. Twee minuten later was het ook 1-2 door een treffer Marouane Bakour. Op slag van rust was Mark van der Weijden nog eens gevaarlijk, maar duidelijk was dat de ploeg moeite had met het spel van de Barendrechtse bezoekers.

De rust duurde enorm lang, want de grensrechter was geblesseerd. Op het complex werd gezocht naar een vervanger, maar die was niet zo snel gevonden. In de tweede helft was de eerste kans voor Sportlust ‘46. Mark van der Weijden vond de benen van Verkerk op zijn weg. Even later kreeg hij weer een grote kans, maar ditmaal schoot hij naast. Na 65 minuten was Romano van der Stoep gevaarlijk, maar de invaller schoot over. In de 81ste was het Thomas Heideman die met een enorm schot de gelijkmaker op het bord zet. Binnenkant paal vloog de bal er fantastisch in. Even daarna maakte Quincy Arends uit de rebound de 3-2, maar dat werd afgevlagd door de grensrechter die de oude grensrechter verving. In de absolute slotfase was ook Quincy Arends nog gevaarlijk maar een goal leverde het niet op.