Siveo '60 PR

Siveo ’60 begint competitie zonder overwinning: ,,Dat hielp niet mee voor een goed resultaat”

Siveo ’60 is de tweede seizoenshelft gestart met een nederlaag. De ploeg van Jos Verweij ging in duel met het Bodegraafse Rohda ’76 met 3-4 onderuit en boekte dus niet het gewenste resultaat. Wel zag trainer Jos Verweij een redelijk optreden van zijn ploeg waarmee het elftal verder kan.

Scherpte was het toverwoord in de wedstrijd tussen Siveo ’60 en Rohda ’76. Na vier minuten stonden de Zegvelders al op een achterstand en na rust ging dat helemaal rap. Trainer Jos Verweij was nog op zoek naar de dug-out om daar de tweede helft te aanschouwen toen de tweede Bodegraafse treffer al was gevallen. ,,We leden stom balverlies en verdedigden niet goed genoeg in ons eigen strafschopgebied. Tja, dan helpt dat niet mee voor een goed resultaat”, vertelde trainer Jos Verweij.

De eerste klap kwamen de Zegvelders nog wel te boven. Gerwin Verlaan scoorde na twintig minuten alweer de gelijkmaker en ook in de tweede toonde de ploeg veerkracht. Erik Verlaan schoot toen namelijk de gelijkmaker tegen de touwen. In de slotfase zorgde Niek van der Wagt nog voor de derde treffer van Siveo ’60, maar toen was het duel al gespeeld. ,,Het was van onze kant op zich geen slechte wedstrijd van onze kant. We begonnen alleen wel slecht en het eerste kwartier was volledig voor hun”, vertelde de trainer.

De Zegvelders begonnen de tweede seizoenshelft met de allerbeste bedoelingen. ,,Zo willen we scherper zijn en we gaan die tweede seizoenshelft ook in met het idee dat we beter voor de dag moeten komen. Dat is dus gedeeltelijk gelukt, maar we moeten op momenten wel beter verdedigen. Kijk, over het algemeen zijn we wel goed georganiseerd alleen was het manco dat we niet wisten te scoren. Nu maken we er drie en dan moet je de wedstrijd eigenlijk winnen. Nu zou een overwinning van ons op basis van de wedstrijd wel teveel van het goede zijn. Nee, het is gewoon een goede ploeg waartegen we moesten spelen.”

Siveo ’60 – Rohda ’76 3-4 (1-1) 4. 0-1, 20. Gerwin Verlaan 1-1, 46. 1-2, 51. Erik Verlaan 2-2, 55. 2-3, 84. 2-4, 87. Niek van der Wagt 3-4

Siveo ‘60: Erik Streng: Teun Vroege, Niek van der Wagt, Marnix Hoogendoorn, Gertjan Brak (Jasper Stolwijk); Erik Verlaan, Sven van der Plank, Rob Hoogeveen; Gerwin Verlaan (Lucas Vermeij), Sjoerd Blonk (Marc Hageman), Luuk Blonk.