SCH '44 - Dennis de Bree

SCH ’44 verschalkt derdeklasser EDO: ,,Een leerzame wedstrijd”

SCH ’44 heeft het tweede oefenduel van de voorbereiding winnend af weten te sluiten. De ploeg van Nils Peters won met 3-1 van de Utrechtse derdeklasser EDO. Voor de Harmelenaren kwamen al snel op achterstand. ,,Zij zetten ons goed onder druk en daar hadden wij in de eerste minuten geen antwoord op”, zag Peters aan. Uiteindelijk kwam SCH ’44 wel beter in de wedstrijd en via Stanley Mailoa werd de stand gelijk getrokken. Nog voor de rust zette Dennis de Bree de zwart-witten op een 2-1 voorsprong. In de tweede helft maakte Jasper de Bree nog een derde treffer.

,,Voor ons werd dit tegen een hoger spelende ploeg een hele leerzame wedstrijd”, toonde Peters zich tevreden met wat hij kreeg te zien. Vorige week werd ook al een 3-2 overwinning geboekt op een derdeklasser. Toen was Alphen het slachtoffer.