SVF Cothen - SCH '44 Jasper de Bree

SCH ’44 neemt in slotfase afstand van VV Kamerik: ,,Niet idee dat er iets te halen valt”

Geplaatst op:
Door:Sportbeleving

SCH ’44 heeft bij VV Kamerik met 1-5 weten te winnen. Lange tijd wist de thuisploeg in de wedstrijd te blijven, maar in de laatste tien minuten liepen de Harmelenaren toch uit naar een ruime overwinning. Toch krijgt de Kamerikse brigade enige lof. ,,Ik vond het leuk om te zien dat ze wel naar voren wilde druk zetten”, aldus trainer van SCH ’44 Nils Peters.

Yoni Sahertian zag ook dat zijn ploeg zaterdag een lastige middag tegemoet ging. De gedoodverfde titelfavoriet kwam op bezoek en dat betekende voor VV Kamerik dat er waarschijnlijk weer een nederlaag in de boeken kon worden bijgeschreven. ,,Het was een leuke ploeg hoor. Ik heb ook wel van ze kunnen genieten, want ik ben ook gewoon voetballiefhebber. Ook over mijn eigen ploeg kan ik tevreden zijn. Natuurlijk kreeg SCH ’44 de nodige kansen, maar we hebben we gewoon leuk gevoetbald”, aldus de trainer.

Mede door een terechte strafschop in de tweede helft die door Jurrie van den Berg werd benut, bleef VV Kamerik in de wedstrijd. ,,Dat moeten wij ook vooral voorkomen. Ze moeten niet het idee krijgen dat er wat te halen valt”, gaf Peters aan. ,,Tot de tachtigste minuut hielden wij stand. Daarna sloeg de vermoeidheid ook toe en konden wij het niet meer belopen. Dan scoren zij er nog drie. We kunnen het dan ook dichtgooien, maar deze groep is zo gretig. Er waren wel wat zenuwen bij ons, maar uiteindelijk hebben we niets te verliezen en moeten we vooral het beste van onszelf geven. We zijn nog steeds met de ontwikkeling bezig.”

Al vroeg kwam SCH ’44 op een voorsprong te staan. Dennis de Bree schoot SCH ’44 op voorsprong waarna Kristiaan van Vliet de 0-2 op de borden zette. Tussendoor trof Jurrie van der Berg doel, maar nogmaals Dennis de Bree, Jeffrey Buijt en Jasper de Bree zorgden voor de 1-5 uitslag. ,,Uit elke wedstrijd halen wij wel weer dingen waar we van kunnen leren. Tegen VV Linschoten werden onze backs bijvoorbeeld overklast, dat gebeurde nu weer niet. We leren ook weer van SCH ’44. Hun rust aan de bal bijvoorbeeld. Daar willen wij wel naartoe werken.