SCH '44 - Kees Verhaar - Joey van Bemmel

SCH ’44 maakt het zich in eerste helft moeilijk tegen laagvlieger: ,,Na rust ging het wel makkelijk”

Geplaatst op:
Door:Sportbeleving

SCH ’44 heeft goede zaken gedaan op de ranglijst. Het elftal wist met 5-2 te winnen van laagvlieger SPV ’81 en zag pardoes Zwammerdam met 2-1 onderuit gaan tegen Perkouw.

Vrijwel de gehele eerste helft moet trainer Nils Peters zich groen en geel hebben geërgerd aan het optreden van zijn ploeg. De geel-zwarte brigade haalde een zeer bedenkelijk niveau en kwam niet voor niets met 1-0 achter te staan tegen de Polsbroekers. Vijf minuten voor rust kwam Jasper de Bree los en wist twee keer te scoren waardoor de Harmelense ploeg alsnog met een voorsprong de kleedkamer opzocht.

Er zat geen tempo in het aanvalsspel en de beleving ontbrak. ,,Normaal zijn we nog wel comfortabel aan de bal, maar ook daar was geen sprake van. We hebben het ook omgezet. Ik ben alleen nog steeds op zoek naar de schakelaar die ik voor een wedstrijd kan omdraaien. Nu is dat steeds in de rust en dat moet bij ons echt een stuk beter. Helemaal als je iets wil bereiken. Tot aan de winterstop moeten we nog drie keer gas geven”, aldus de trainer die na rust Stanley Mailoa, Joey van Bemmel en Jeroen Lamboo de doelpunten zag maken.

,,Nu ging het na rust wel gemakkelijk, alleen we moeten ook nog vijf doelpunten op Zwammerdam goed maken. Dat laten we wel na. En dat terwijl we echt heel goed kunnen voetballen. Dat besef hebben ze zelf niet eens. Als het gaat lopen zie ik geweldige aanvallen en geweldige doelpunten namelijk. Maar hoe kan het dan dat we ons op zaterdag niet altijd voor honderd procent kunnen opladen voor iets wat je het liefste doet”, zoekt Peters naar antwoorden. Feit is in ieder geval dat zijn ploeg op verliespunten de koploper is in de vierde klasse.

SCH ’44 – SPV ’81 5-2 (2-1) 0-1, 1-1 Jasper de Bree, 2-1 Jasper de Bree, 3-1 Stanley Mailoa, 4-1 Joey van Bemmel, 5-1 Jeroen Lamboo, 5-2

SCH ’44: Fabian van Jaarsveld; Dustin van Doorn (70. Stan Philippi), Stan van Spanjen, Sven van den Bosch, Merijn van Osnabrugge (60. Gijs van Echtelt); Hugo Peters, Kjell van den Bosch, Dennis de Bree (70. Jeroen Lamboo); Jeffrey Buijt (45. Dion de Langen), Jasper de Bree, Stanley Mailoa (60. Joey van Bemmel)