Kees Verhaar - SCH '44 - Sven van den Bosch

SCH ’44 boekt ondanks mindere eerste helft ruime zege: ,,Kon een paar gretige spelers brengen”

Geplaatst op:
Door:Sportbeleving

Ondanks een mindere eerste helft, wist SCH ’44 een ruime uitslag neer te zetten tegen Stolwijk. Een belangrijke overwinning omdat concurrent Zwammerdam wederom in de slotfase van een wedstrijd de zege zijn kant op wist te trekken.

Na vier minuten opende Dennis de Bree al de score. Het was alleen niet de opmaat voor een goede eerste helft. Sterker nog, trainer Nils Peters was daar niet over te spreken. ,,Het was gewoon niet goed. Terwijl ik na de 1-0 wel dacht dat het zomaar een walk-over kon worden. In de tweede helft hebben we orde op zaken gesteld en na rust wisten we al snel de tweede treffer van de middag te maken. De tweede helft was echt een stuk beter en de tegengoal in de allerlaatste minuut was de enige tegenvaller van de tweede helft”, was Peters tevreden met het herstel dat zijn ploeg toonde.

Nadat Kjell van den Bosch de Harmelaneren op een 2-0 voorsprong had gezet, deden nadien Gijs van Echtelt, Mike Busse en Joey van Bemmel nog een duit in het zakje. ,,Ze lieten zien een grote uitslag neer te willen zetten en dat kan zomaar nog eens belangrijk worden. Zwammerdam trekt natuurlijk ook weer in de laatste minuut een overwinning uit het vuur. Als het doelsaldo een factor wordt, dan wil je toch hebben dat je er zelf ook goed bij staat. Het prettige is wel dat je ziet dat wij nu wedstrijden goed winnen. Dat was vorig jaar wel anders”, concludeerde Nils Peters.

De grootste kracht van SCH ’44 zat zaterdag in de brede bank. Peters kon zomaar Joey van Bemmel, Stanley Mailoa, Mike Busse en Jeffrey Buijt inbrengen. Stuk voor stuk spelers die bij elke andere vierdeklasser in de basis zouen beginnen. ,,Dan kan je dus ook gretige spelers brengen die nog een paar doelpunten willen maken. Dat is goed om te zien.”

SCH ’44 – Stolwijk 5-1 (1-0) 1-0 Dennis de Bree, 2-0 Kjell van den Bosch, 3-0 Gijs van Echtelt, 4-0 Mike Busse, 5-0 Joey van Bemmel

SCH ’44: Fabian van Jaarsveld; Sven van den Bosch, Freek van Driel, Stan van Spanjen; Jeroen Lamboo, Gijs van Echtelt (60. Jeffrey Buijt), Hugo Peters (60. Mike Busse), Dennis de Bree; Kjell van den Bosch, Jasper de Bree (50. Joey van Bemmel), Dustin van Doorn (60. Stanley Mailoa).