190910-stockphoto-jolanda-wouters-sc-woerden

SC Woerden pakt na gestaakte wedstrijd de volle buit in eigen huis

Geplaatst op:
Door:Sportbeleving

Nadat SC Woerden vorige week een vervelend duel speelde bij Loosduinen, wist de ploeg van Mike Doornkamp nu met 4-2 te winnen van het Rotterdamse Erasmus. Toch ging dat niet vanzelf, want de ploeg speelde in principe onder haar kunnen. Nadat Aimé van den Bovenkamp al in de twaalfde minuut de openingstreffer maakte, was het Erasmus dat voor de rust al op een 1-2 voorsprong kwam te staan.

,,Na de moesten we gewoon door blijven gaan, maar dat deden we niet. Erasmus pakte de kansen op en wij waren gewoon niet goed genoeg. In de tweede helft was dat een stuk beter en scoorden wij nog terecht drie keer”, aldus trainer Mike Doornkamp. Berry Hof zorgde in de zeventigste minuut de gelijkmaker waarna Leroy Scholman in de laatste tien minuten nog twee keer raak schoot. Volgende week wacht in de laatste bekerronde Hermes DVS. Zij hebben zes punten, dus voor SC Woerden zal het er dan van groots belang zijn om te winnen. ,,Dat is een mooie tegenstander voor ons om met een goed gevoel de competitie in te gaan.”