181214-nap-in-achtergrond-jolanda-wouters

Nap: ,,Nu eerst rust gaan houden”

Geplaatst op:
Door:Sportbeleving

Zaterdagmiddag speelde Mitchel Nap bij VEP voorlopig zijn laatste wedstrijd. De middenvelder is maandag geopereerd aan een liesbreuk. Een ingreep die Nap tactisch heeft gepland aangezien hij afgelopen weekend nog aan de derby tegen SC Woerden wilde deelnemen.

Na een training, onder de douche, kwam Nap erachter. Een gigantische bult in de liesstreek viel hem op en toen wist hij dat er iets niet helemaal pluis was. ,,Dat was een maand of twee geleden. Dan kom je natuurlijk op een wachtlijst te staan en dat duurde zo’n zes weken. Eerst zou ik rond 24 november geopereerd worden, maar toen gaf ik aan dat het wat mij betreft twee weken later plaats zou vinden. Dan kon ik nog spelen tegen SC Woerden”, aldus Nap die net de operatie achter de rug heeft.

Voorlopig moet Nap plat op bed blijven liggen. ,,Volgens mij mag je vier tot zes weken niets doen. Alles moet meezitten wil ik voor het begin van de tweede seizoenshelft weer terug zijn”, wist Nap. Opvallend is dat niet, want de speler kampt immers al het gehele seizoen met blessures. ,,Ik ben al de hele voorbereiding geblesseerd geweest, nadat ik weer een week of twee fit was heb ik de liesbreuk opgelopen”, legt hij uit. Dat Nap enkele jaren op recreatief niveau heeft gespeeld en dat dit de oorzaak kan zijn van de fysieke malheur verwijst hij direct naar het rijk der fabelen. ,,Ik heb vorig jaar al wel weer getraind bij het tweede”, bereidde hij zich goed voor.

Een, voorlopig laatste, basisplek vergaarde Nap in duel met SC Woerden. ,,Een duel welke je altijd wil spelen. Het zijn de wedstrijden waar je het voor doet. Ik weet niet of dat dan op fysiek vlak goed of slecht uitpakt voor mijn herstel. Ik ben in ieder geval blij dat ik het gered heb, ik speelde toch al wel twee maanden met pijnstillers”, was de weg lang voor Nap. ,,Ik ben ook nog niet fit geweest, dus hoop in de tweede seizoenshelft wel sterker terug te komen.”

De derby werd uiteindelijk met veel strijd gelijkgespeeld. Nu moet Nap strijd gaan leveren om weer te revalideren. ,,Ik moet nu eerst rust gaan houden.”

Vond je bovenstaand artikel goed?

Sportbeleving Woerden brengt al ruim 5 jaar het laatste sportnieuws uit de regio Woerden. Hier gaat elke week enorm veel tijd in zitten. Tijd die wij er met alle liefde aan besteden, maar het onderhouden van een site kost ook geld.

Wil je nog veel langer genieten van onze artikelen? Het is mogelijk om hieronder een kleine donatie te doen zodat wij nog veel langer hét sportplatform van de regio kunnen blijven.

BedragShare on facebook
Facebook
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp

Laatste nieuws

Like ons op facebook

© 2020 – Sportbeleving Woerden – KVK: 63324261

Website ontwikkeling: Medialoods