Montfoort -Woudenberg

Montfoort SV ’19 sluit jaar met zege af: ,,Een afscheid zoal dat hoort te zijn”

Geplaatst op:
Door:Sportbeleving

Montfoort SV ’19 heeft het seizoen met een overwinning af weten te sluiten. De ploeg van Theo de Boon gaat dus met een goed gevoel de zomer in. De wedstrijd stond vooral in het teken van afscheid nemen.

Na afloop van het duel met degradant GRC-14 werd Don Mimpen nog maar eens gehuldigd. Binnen de club werd hij uitgeroepen tot ‘player of the year’. Daarnaast werd afscheid genomen van de mensen die de club dit jaar gaan verlaten. ,,Het was gezellig inderdaad. Een afscheid zoal dat hoort te zijn. We hebben nog een leuke dag gehad met een leuke barbecue in de avond als afsluiter”, vertelde de vertrekkende trainer.

Tijdens de wedstrijd die in het teken van afscheid nemen stond, keerde Robin Vianen weer terug onder de lat nadat hij een tijd lang uit de roulatie is geweest. Twee minuten voor tijd gold hetzelfde voor Nicky Besamusca die nog enkele speelminuten werd gegund. ,,Het is lekker om nog drie punten te pakken. We hebben hiervoor natuurlijk drie wedstrijden op rij niet gewonnen. Dat waren overigens wedstrijden die je ook kon verliezen”, vertelde De Boon.

Het elftal kwam vlak voor rust op een achterstand te staan, maar in de tweede helft kwam Montfoort SV ’19 langszij. Eerst was het Christiaan Perrier die binnen kopte, waarna Mike van Oostrom en Teun Ros in de laatste tien minuten van het duel voor de overwinning zorgden. ,,We hebben daardoor onze doelstelling behaald. Dat was een zorgeloos seizoen hebben. Natuurlijk hebben we de laatste wedstrijden er een paar puntjes bij kunnen hebben, maar de vijfde plek zat er simpelweg niet meer in”, was de conclusie van De Boon.

Montfoort SV ’19 – GRC-14 3-1 (0-1) 38. 0-1, 71. Christiaan Perrier 1-1, 82. Mike van Oostrom 2-1, 84. Teun Ros 3-1

Montfoort SV ’19: Robin Vianen; Jesper Kolfschoten, Don Mimpen, Mike Sluijter (60. Daan van der Poll), Teun Ros; Juniro Kolfschoten, Mike van Oostrom, Bart Roelofs (88. Nicky Besamusca); Emrie Bakker (60. Denny van Loen), Christiaan Perrier (78. Robin Stokman), Timo Bakker.