Mimpen - Montfoort `SV '19-Judith Groen

Montfoort SV ’19 wint van VV Maarssen: twee treffers Perrier

Montfoort SV ’19 heeft de eerste oefenwedstrijd van de voorbereiding winnend af weten te sluiten. De ploeg van Theo de Boon nam het na vijf trainingen op tegen VV Maarssen. Het duel werd door de eersteklasser met 3-2 winnend afgesloten. Voor de Montfoorters was na 38 minuten spelen de complete doelpuntenproductie al bereikt. Christiaan Perrier had het in de eerste helft op zijn heupen en wist tot tweemaal tot scoren te komen. Bart Roelofs nam het andere doelpunt voor zijn rekening.

Aan het einde van de tweede helft deed Maarssen het een en ander terug. De formatie, waarin veel bekenden uit de regio spelen, scoorden nog tweemaal. Genoeg voor een resultaat was dat uiteindelijk niet. In de tussentijd kwam uiteraard de wissels en dat deed het spel geen goed, maar al met al was het een goede overwinning na tien maanden zonder wedstrijd. Zodoende is Montfoort SV ’19 in ieder geval met een goed gevoel de voorbereiding gestart.

Montfoort SV ’19 – VV Maarssen 3-2 (3-0) 22. Christiaan Perrier 1-0, 27. Christiaan Perrier 2-0, 38. Bart Roelofs 3-0, 73. 3-1, 90. 3-2.