Van Loen - Montfoort SV '19 - Judith Groen

Montfoort SV ’19 door naar volgende ronde na 4-1 zege op Bloemendaal

Montfoort SV ’19 is na twee wedstrijden zeker van plaatsing voor de volgende ronde van het bekertoernooi. De ploeg van Theo de Boon bereikte dat na een ruime overwinning op Bloemendaal. Bij rust stond de ploeg met 0-3 voor door twee treffers van Don Mimpen en Denny van Loen. ,,We speelden een uitstekende eerste helft”, vertelde trainer Theo de Boon.

,,Na rust was het minder. De focus en scherpte waren verdwenen. We waren slordig aan de bal en kregen een snelle tegentreffer”, aldus De Boon. Na die rappe treffer van Bloemendaal haalde Bart Roelofs de trekker over en hij bracht de stand op 1-4. In de rust kreeg ook Stephan Adrichem als doelman speeltijd. Hij verving uit voorzorg doelman Robin Vianen. In de laatste wedstrijd van het toernooi wordt tegen Vitesse ’22 gespeeld. Ook die ploeg heeft de eerste twee wedstrijden gewonnen, dus dat is een mooie test voor de start van de competitie.