MHC Woerden - stockphoto juichen

MHC Woerden bekert door en wint op zondag; dames onderuit tegen Ommoord

Ditmaal hebben de heren van MHC Woerden twee keer weten te winnen dit weekend. Vrijdag was het raak in de beker, terwijl zondag werd gewonnen voor de competitie. De dames verloren zondagmiddag van Ommoord.

MHC Woerden – Kraaien 4-1
Vrijdagavond wisten de heren van MHC Woerden een ronde verder te bekeren. Op eigen veld werd Kraaien met 4-1 verslagen. ,,We speelden goed en met veel energie. Dat resulteerde al in het eerste kwart in een voorsprong via Max de Greef. De Kraaien ging in het tweede kwart meer en meer op druk, maar direct na rust kwamen wij op 2-0 door een treffer van Samuel de Mik. Hij maakte ook de derde en uiteindelijk ook de 4-1. Zo gaan we door naar de volgende ronde en op 18 november spelen we weer”, aldus trainer Otcar Weekhout.

MHC Woerden – Saxenburg 1-0
,,Vandaag hebben we een 1-0 overwinning weten te boeken. In het eerste kwart kwamen we al op voorsprong door een benutte kans van Jip Weekhout. In de overige kwarten kregen we behoorlijk wat kansen, zelfs een strafbal, maar die gingen er niet in. We kregen ook nog wat kansen tegen, maar we wisten de nul te houden. Vrijdag had nog zeker invloed, maar het is mooie dat we de winst pakten. Nu herstellen, want volgend weekend zijn we vrij”, aldus trainer Otcar Weekhout.

Ommoord – MHC Woerden 2-1
,,Het was een wedstrijd die redelijk gelijk op ging, maar toch hebben we verloren. Misschien had Ommoord ook net wat meer kansen dan wij, ze kwamen in ieder geval op voorsprong. Wij gingen volle bak op zoek naar de gelijkmaker en die kwam er. Aimée Breukelman scoorde vanaf kop cirkel. In de laatste vijf minuten kwamen zij nog op voorsprong. Helaas hebben we de punten niet mee naar huis kunnen nemen”, aldus speelster Anneloes Lambert.