Gert Kruys; Montfoort SV '19

Kruys jaar langer bij Montfoort SV ’19: ,,Ik heb het bij de club erg goed naar mijn zin”

Geplaatst op:
Door:Sportbeleving

Gert Kruys heeft bij Montfoort SV ’19 zijn contract verlengd. De trainer van de Montfoorters is bezig aan zijn eerste seizoen bij de eersteklasser. Eerder was Kruys trainer in het amateurvoetbal bij onder meer DOVO en IJsselmeervogels. Bij de Montfoortse club doet Kruys het vooralsnog meer dan uitstekend. De ploeg gaat aan de leiding en heeft de eerste periode weten te winnen.

,,Het was allemaal prima, want ik heb het goed naar mijn zin. Daarom heb ik ook bijgetekend. Ik denk ook dat er nog de nodige rek zit in deze selectie van jonge jongens. Ik heb het gewoon erg goed naar mijn zin en het is ook nog eens goed te combineren met mijn baan bij FC Utrecht en mijn radiowerk”, aldus de trainer die zich ook tot winterkampioen wist te kronen.

Vond je bovenstaand artikel goed?

Sportbeleving Woerden brengt al ruim 5 jaar het laatste sportnieuws uit de regio Woerden. Hier gaat elke week enorm veel tijd in zitten. Tijd die wij er met alle liefde aan besteden, maar het onderhouden van een site kost ook geld.

Wil je nog veel langer genieten van onze artikelen? Het is mogelijk om hieronder een kleine donatie te doen zodat wij nog veel langer hét sportplatform van de regio kunnen blijven.

BedragShare on facebook
Facebook
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp

© 2020 – Sportbeleving Woerden – KVK: 63324261

Website ontwikkeling: Medialoods