jesper-kleiweg-sc-woerden-jolanda-wouters

Kleiweg: ,,Het zag er heftiger uit dan het eigenlijk was”

Geplaatst op:
Door:Sportbeleving

Het was voor menigeen langs de lijn even schrikken toen Jesper Kleiweg zaterdagmiddag op de grond ging zitten. De buitenspeler van SC Woerden kampte met druk op zijn borst. Iets waarmee hij anderhalf jaar geleden bij VV Linschoten ook al kampte. Tegenover het AD/GroeneHart deed hij zijn verhaal.

,,Ik werd niet zo lekker en daardoor werd ik misselijk, kortademig en kreeg ik het warm. De vorige keer zakte ik echt door mijn hoeven, maar nu kon ik zelf gaan zitten. Het zag er uiteindelijk vanaf de zijkant heftiger uit dan dat het daadwerkelijk was”, vertelde hij tegenover de regionale krant. Uiteindelijk moest een ambulance ter plaatse komen om Kleiweg grondig te onderzoeken. Gelukkig voor hem Kleiweg viel het mee en hoefde hij niet mee naar het ziekenhuis.

,,Het gaat nu ook wel prima met mij. Het was vooral de schrik. Ze zagen dat ik wat verhoging had, maar tijdens het voetballen merkte ik daar niets van. De vorige keer dat mij dit gebeurde kwam naar voren dat ik tijdens inspanning een verhoogde bloeddruk en een te hoge hartslag krijg. Nu zal er ook gekeken worden of dit iets te maken heeft met hyperventilatie.”

Voorlopig zal hij de onderzoeken die gaan volgen afwachten. ,,De komende twee weken zijn we vrij. Ik doe het voorlopig even rustig aan. Woensdag (vandaag, red.) heb ik een afspraak om te gaan kijken hoe de rest van dit traject zal verlopen. De vorige keer werd niets ernstigs gevonden en mocht ik zonder bezwaar weer voetballen. We zullen zien wat ze nu vinden, want ik moet wel weer de medische molen in”, aldus de speler tegenover het AD/GroeneHart.

Vond je bovenstaand artikel goed?

Sportbeleving Woerden brengt al ruim 5 jaar het laatste sportnieuws uit de regio Woerden. Hier gaat elke week enorm veel tijd in zitten. Tijd die wij er met alle liefde aan besteden, maar het onderhouden van een site kost ook geld.

Wil je nog veel langer genieten van onze artikelen? Het is mogelijk om hieronder een kleine donatie te doen zodat wij nog veel langer hét sportplatform van de regio kunnen blijven.

BedragShare on facebook
Facebook
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp

Laatste nieuws

Like ons op facebook

© 2020 – Sportbeleving Woerden – KVK: 63324261

Website ontwikkeling: Medialoods