MHC Woerden - stockphoto juichen

Dames winnen makkelijk; Heren MHC Woerden onderuit tegen Strawberries

De dames van MHC Woerden hebben weer een 3-0 overwinning weten te boeken. De dames wonnen ruim van HCRB. Mede daardoor houdt de ploeg een punt voorsprong op naaste achtervolger Wateringse Veld. De heren van MHC Woerden zijn onderuit gegaan tegen Strawberries. De ploeg van Otcar Weekhout kon de punten niet over de streep trekken.

MHC Woerden – HCRB 3-0
Na twee wedstrijden op rij waarin de dames puntverlies leden, was het weer eens tijd voor een overwinning. De koploper kwam in het tweede kwart op voorsprong door een benutte strafbal van Anneloes Lambert, daarna was het Hilde Blankenburg die wist te scoren en vlak voor rust werd het duel beslist door Isabelle van Zanen. In de tweede helft werd het minder, maar HCRB kreeg geen kans meer.

Strawberries – MHC Woerden 2-1

Het zat de heren niet mee. Een onterecht toegekende strafcorner resulteerde in de openingstreffer van Strawberries, terwijl in de slotfase de gelijkmaker van MHC Woerden werd afgekeurd wegens shoot. ,,Dat was alleen niet het geval”, vertelde trainer Otcar Weekhout. In het eerste kwart werden de afspraken niet nagekomen waardoor de achterstand een feit werd. De gelijkmaker ten spijt in het derde kwart sloeg de thuisploeg nogmaals toe en stond MHC Woerden met lege handen.