Nicolaas Boys - Siveo foto Kees Verhaar

Elfklapper voor VEP; Siveo ’60 buigt achterstand om maar speelt toch gelijk

Afgelopen weekend speelden ook VEP en Siveo ’60 nog een oefenwedstrijd. De Woerdenaren haalden met een 11-2 overwinning flink uit tegen het O23-elftal van Breukelen. Siveo ’60 speelde met 2-2 gelijk tegen het Benthuizense BSC ’68.

VEP – FC Breukelen U23 11-2
De Woerdenaren wisten al dat het bij rust al gespeeld was. Met een 7-1 voorsprong zocht de thuisploeg de kleedkamers op. Na rust werden er nog vier treffers bijgemaakt. Delano Mac-Nack maakte drie doelpunten. Verder scoorden Lars van der Sluis, Max Willebrands, Finn Visser allen tweemaal. Bas von Devivere trof eenmaal doel en een eigen doelpunt brachten het totaal op elf treffers Coach Ronald Schalkwijk was tevreden maar had eigenlijk op meer weerstand gehoopt.

Siveo ’60 – BSC ’68 2-2
Nog voor de rust kwamen de Zegvelders al op achterstand, maar met nog twintig minuten in het duel te gaan zette Luuk Bregman de 1-1 op de borden. Niet veel later kwam de ploeg van Jos Verweij ook nog langszij via een doelpunt van Lucas Vermeij. In de slotfase van het oefenduel kwam de ploeg uit Benthuizen toch nog langszij.