peters-jolanda-wouters-sch-44

Eerste overwinning voorbereiding voor SCH ’44 op bezoek in Alphen

Het Harmelense SCH ’44 speelde weer eens op zondag. In voorbereiding op het nieuwe seizoen oefende de ploeg van trainer Nils Peters tegen Alphen. bij de derdeklasser werd een 2-3 overwinning geboekt. In drie blokken van 30 minuten werkte de ploeg de eerste wedstrijd van de voorbereiding af. Joey van Bemmel zette de Harmelaneren op een 0-1 voorsprong, waarna Mike Busse deze score verdubbelde. Nadat Alphen de 1-2 had gemaakt was het diezelfde Van Bemmel die de 1-3 maakte. Tot slot benutten de Alphenaren nog een penalty.

,,Het was de eerste wedstrijd, dus dat was wel weer wennen. We hebben met name de eerste 45 minuten goede dingen laten zien. Nadien was het vooral de wedstrijd uitspelen omdat we ook maar vier wissels hadden. Al met al wonnen we wel terecht”, was de lezing van centrale verdediger Freek van Driel.