ellen-van-dijk-erik-de-weerd

Domper voor Van Dijk: Voorlopig uit de roulatie na COVID-besmetting

Geplaatst op:
Door:Sportbeleving

Ellen van Dijk kan voorlopig niet in actie komen voor haar wielerploeg Trek-Segafredo. De Woerdense maakte gisteren via haar instagram-account bekend dat ze positief heeft getest op corona. Hierdoor moest ze in ieder geval al een streep zetten door de Brabantse Pijl en de Amstel Gold Race. ,,Wel ben ik blij met het uitstellen van Parijs-Roubaix”, gaf ze aan. 

Tijdens de Ronde van Vlaanderen voelde ze zich al niet helemaal zichzelf. Daarin finishte ze als 21e op 1 minuut en 4 seconde achterstand van de winnares Annemiek van Vleuten. ,,Ik ben getroffen door COVID. In de Ronde van Vlaanderen voelde ik mij ook niet goed en daarna werd ik ziek. Voor zover heb ik alleen symptomen van een griep, dus hopelijk kom ik weer snel terug op de fiets”, sprak ze direct hoopvol uit.

Share on facebook
Facebook
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp

© 2020 – Sportbeleving Woerden

Website ontwikkeling: Medialoods