Geplaatst op:
Door:Sportbeleving

De dames en heren van VTC Woerden kregen te maken met een verliespartij. De dames gingen onderuit tegen koploper BejoDinto, terwijl de heren een verlies moesten incasseren tegen de onbetwiste koploper DePartyshop/VIVES.

VTC Woerden – BEJO/Dinto 1-3
De Woerdense dames begonnen nog erg sterk aan de wedstrijd. In de eerste set werd al snel een 8-1 voorsprong behaald en deze werd niet meer uit handen gegeven. De opponent kwam nog wel terug tot 20-19, maar de eerste set viel in Woerdense handen: 25-21. Nadien kwam het initiatief meer en meer bij BEJO/Dinto te liggen. In de tweede set werd continu tegen een achterstand van zo’n vijf punten aangekeken en ook in de derde set bokste de ploeg tegen een achterstand op. Vervolgens was het kruit in de laatste set verschoten: 13-25.

DePartyshop/VIVES – VTC Woerden 3-1
,,We moesten tegen de koploper. Die hadden dit jaar drie sets verloren in acht wedstrijden. Ze draaien vooral op één speler: Sjoerd Hoogendoorn. Hij speelde twee jaar geleden nog in Italië en vorig jaar bij de landskampioen Dynamo. Die is nu aan het “afbouwen”. De eerste set verloren wij kansloos met 25-13. Daarna kwamen we steeds beter in ons spel, maar verloren toch nog de tweede set. In de derde set speelde we echt goed en was Vives ontregeld, dus die wonnen wij. In de vierde set lagen kansen om te winnen, maar helaas hebben wij die niet verzilverd. Op de eerste set na hebben wij een goede wedstrijd gespeeld. Dit geeft zeker vertrouwen voor de volgende wedstrijden”, aldus Sander Schouten.