MHC Woerden - stockphoto juichen

Dames en heren MHC Woerden boeken overwinning en starten hervatting goed

Geplaatst op:
Door:Sportbeleving

De dames en heren van MHC Woerden hadden het afgelopen zondag niet gemakkelijk, maar wisten wel tot overwinningen te komen. De dames wisten uiteindelijk met 4-2 te winnen en de heren sloegen direct toe tegen Zwaluwen waarvan het eerder nog verloor.

UNO – MHC Woerden 3-5 (1-2)1-0,1-1 Hilde Blankenburg, 1-2 Isabelle van Zaanen, 2-2, 3-2, 3-3 Lisanne Tijs, 3-4 Anneloes Lambert, 3-5 Veerle van Buuren.
De eerste fase van de wedstrijd startten de dames van MHC Woerden goed, alleen kregen ze toch een doelpunt te verwerken. De gelijkmaker kwam van de stick van Hilde Blankenburg en even later zette Isabelle van Zanen de dames ook nog op een voorsprong. Na rust begonnen de dames zwak, waardoor ze snel op een achterstand kwamen te staan. De ploeg herstelde zich sterk en via Lisanne Tijs, Anneloes Lambert en Veerle van Buuren werd de overwinning toch veilig gesteld.

MHC Woerden – Zwaluwen 2-1 (0-0) 0-1, 1-1 Teun van der Schrier, 2-1 Bram Berk
Nadat de heren na rust nog op een achterstand kwamen, nadat het eerste schot op doel ook direct raak was, knokte de ploeg van Otcar Weekhout zich goed terug in het duel. Een opzettelijke overtreding leverde de doelman van de bezoekers een uitsluiting op en de daarop volgende strafbal werd door Teun van der Schrier benut. Drie minuten voor tijd viel ook een strafcorner binnen via de stick van Bram Berk en dus wisten de heren hun eerste wedstrijd na de competitiehervatting te winnen.