Siveo '60 - PR

Siveo ’60 treurt na tegentreffer in slotminuut: ,,Erg zuur als je zo dominant bent en nog tegen krijgt”

Siveo ’60 ging zaterdagmiddag op bezoek bij Gouda. De ploeg van Jos Verweij is afgaande op de ranglijst gelijkwaardig en dat bleek ook tijdens het duel. De ploegen hielden lange tijd gelijke tred, maar in de blessuretijd van de wedstrijd wist Gouda er toch nog met de winst vandoor te gaan.

,,Deze is heel zuur”, vertelde Verweij op maandagochtend. Hij haalde in zijn hoofd het duel nog eens terug en vertelde dat een gelijkspel conform de verhoudingen geweest was. ,,In de eerste helft waren zij dominant en wij waren dat in de tweede helft. In de tweede helft werden zij totaal niet meer gevaarlijk, maar een minuut voor tijd kregen we hem toch tegen. Dat was ook het enige moment dat ze nog voor de goal kwamen. Het is erg zuur dat je hem dan nog zo tegen krijgt.”

Ondanks dat Siveo ’60 in de eerste helft op defensief vlak bepaalde dingen niet goed deed, kwam de ploeg toch op voorsprong via een treffer van Luuk Blonk. Even later stond het alweer snel 1-1 en dus kon de ploeg niet lang van de voorsprong genieten. ,,In het verdedigen deden wij een paar dingen gewoon niet goed. Daardoor kregen we ook kansen tegen waardoor Nick Rekers ons een aantal keren goed op de been wist te houden. Bij de tegentreffer waren we ook iets te gehaast waardoor we de bal verloren toen we nog niet goed stonden.”

In de tweede helft kreeg Siveo ’60 meer grip op het duel en kon de ploeg beter en beter in de wedstrijd komen. ,,We waren dominant zonder heel veel kansen te krijgen. Dit duel hadden we alleen ook niet meer weg hoeven geven. In totaal hadden zij misschien wel meer kansen, maar als je zelf zo dominant bent in de tweede helft, dan moet je dat punt ook over de streep trekken”, somberde Verweij nadat de ploeg dus alsnog het gelijke spel uit handen gaf.

Gouda – Siveo ’60 2-1 (1-1) 30. Luuk Blonk 0-1, 32. 1-1, 90+3. 2-1

Siveo ’60: Nick Rekers; Niek van der Wagt, Vincent Blok (Rob Hoogeveen), Marnix Hoogendoorn, Bart Lagerweij; Rick Wilbrink (Max Langerak), Sven van der Plank, Luuk Bregman (Lucas Vermeij); Gerwin Verlaan, Erik Verlaan, Luuk Blonk.