sportlust46-marken: Moussa Kalisse

Sportlust ’46 reageert goed, VV Kamerik wint in slotminuut

De meeste regioploegen hebben een overwinning weten te boeken. Daarnaast eindigde de derby tussen Siveo ’60 en SC Woerden onbeslist. Een mooie zaterdag met druilerig weer.

Sportlust ’46 wist een overwinning te boeken op laagvlieger Westlandia. In eerste instantie speelde de ploeg van Wim van ’t Westeinde goed. Met treffers van Rick Wils en Moussa Kalisse werd de opponent verslagen en keert de ploeg weer terug aan de leiding doordat FC Aalsmeer onderuit ging bij RKVV Volendam.

VV Montfoort heeft zich weten te herstellen van het smadelijke verlies dat vorige week werd geleden. De ploeg van Aart-Jan van Boksel won met 2-0 dankzij treffers van Nick Koppers en Marck van Baal. Dankzij de overwinning stijgt men naar een derde positie op de ranglijst. GRC-14 ontving nog twee rode kaarten waardoor men de wedstrijd eindigde met negen man.

Siveo ’60 en SC Woerden hielden elkaar in evenwicht. Terwijl de Woerdense vierdeklasser vlak voor rust op voorsprong kwam, was het Mike van der Steen die met ene vrije trap in de kruising voor een puntendeling zorgde. In diezelfde competitie slaagde VV Kamerik er in om Sportief over de knie heen te leggen. VV Linschoten daarentegen ging hard onderuit tegen periodekampioen NSV ’46.

VV Kamerik had moeite met Sportief. De ploeg kwam tot twee keer toe op voorsprong via Tosca Wens, maar uiteindelijk was het VV Kamerik dat in de allerlaatste minuut met de punten aan de haal ging. Op basis daarvan boekte de ploeg een nodige, maar tegelijkertijd gelukkige overwinning.

Sportlust ’46 – Westlandia 2-0