MSV '19 actiefoto archief

MSV ’19 onderuit tegen Zwaluwen Utrecht ’11

Geplaatst op:
Door:Sportbeleving

Op voorhand was MSV ’19 de favoriet in het duel met Zwaluwen Utrecht ’11, maar uiteindelijk moest de ploeg van Dennis Sluijk het onderspit delven. Men ging met 3-1 ten onder en dat was niet geheel onterecht. Door de nederlaag staat MSV ’19 nu op een achtste positie met zes punten.

Het was oud-speler van SC Woerden Geert Vocking die MSV ’19 op de pijnbank wist te leggen. Middels een doelpunt en een assist was hij betrokken bij twee van de drie Utrechtste treffers. Het was al in de achtste minuut dat Wesley van Oostrom de bal uit zijn doel mocht vissen nadat de oud-Woerdenaar doel trof. Kansen kwamen nadien wel de Montfoortse kant op maar benutten deed de ploeg dit niet meer.

Uiteindelijk duurde het tot vlak voor de rust toen Dyon Plas de gelijkmaker wist te maken. Toch viel de wedstrijd na de rust in het voordeel uit van Zwaluwen Utrecht ’11. Een wedstrijd waar de Montfoortse ploeg niet graag op terug zal willen blikken.

Donderdag staat de ploeg tegenover VV De Dreef wanneer het in de tweede ronde van het bekertoernooi aan de bak mag. Een wedstrijd die gezien het ogenschijnlijke krachtsverschil gewonnen moet worden.