MSV vs Sporting Martinus (14-06-2015)

MSV ’19 herpakt zich na de misser van vorige week

Na de 3-2 nederlaag van vorige week op bezoek bij Slikkerveer wisten de mannen van MSV ’19  vandaag weer een overwinning te boeken: 4-0. Erasmus bleek geen grote horde te zijn voor het zondagteam uit Montfoort. Toch was trainer Ron Verkuijl niet geheel tevreden na het eindsignaal van de scheidsrechter. Na alle thuisoverwinningen wordt het nu ook tijd om uit punten te gaan pakken.

Tekst: Willem Bastian

MSV ’19 trad aan in een 4-4-2 opstelling met een ruit op het middenveld. De eerste helft begonnen ze gelijk goed. Het team van trainer Verkuijl creëerde veel kansen en had het overwicht tegen Erasmus. Het goede spel van zijn team leidde dan ook al snel tot de eerste goal. Vanuit een aanval die uit het midden werd opgezet wist verdedigende middenvelder Mark Kemp met een fraaie stift over de keeper te scoren: 1-0. Niet veel later viel de 2-0. De keeper van Erasmus was kansloos bij een mooi afstandsschot Robin Stokman. Tot het rustsignaal bleef de stand onveranderd. “Eigenlijk hadden we qua veldoverwicht en kansen toch wel zeker 3 à 4 doelpunten moeten maken in de eerste helft”, aldus trainer Ron Verkuijl. Het kon dus beter na de rust.

Toch bleek de focus niet beter bij het verlaten van de kleedkamers. De tweede helft begon MSV ’19 slap. “We begonnen nonchalant. We hadden niet meer de macht die we de eerste helft hadden. Dat is jammer”, zei de oefenmeester van MSV ’19. Een kwartier voor tijd viel dan toch nog de 3-0 via invaller Harm Oostveen en nadat vanuit een strafschop de 4-0 werd binnen schoten had MSV ’19  toch nog een fraai ogend resultaat. Trainer Verkuijl ziet wel in dat het nog beter kan. “We hebben nu in drie thuisduels zeventien goals gemaakt. Thuis spelen wel echt sterk, alleen moeten we natuurlijk nu ook in uitwedstrijden punten gaan halen. We hebben nu twee keer uit verloren en dat is een beetje ongelukkig”.

MSV ’19: Wesley Oostrom; Lars van der Berg, Jesper Kolfschoten, Stein Groenewoud, Jurgen van den Hoeven; Mark Kemp , Paul Sluijs, Wouter Scholman, Timo Bakker; Robin Stokman, Jort van Geffen.

MSV ’19 – Erasmus 4-0 (2-0) 1-0 Mark Kemp, 2-0 Robin Stokman, 3-0 Harm Oostveen, 4-0 Wouter Scholman (str.)