VV Montfoort - WNC Nik Mandemakers

Montfoort SV ’19 vergeet te scoren

In de eerste competitiewedstrijd als fusievereniging heeft Montfoort SV ‘19 direct een punt gepakt. De formatie van Bart Schreuder vergat tegen Nivo Sparta een ding. De ploeg creëerde namelijk voldoende kansen, maar maakte deze niet af.

De eerste competitiewedstrijd van het seizoen heeft Montfoort SV ’19 met 1-1 gelijkgespeeld tegen Nivo Sparta. De ploeg van Bart Schreuder kwam in de tweede helft op achterstand, maar in de slotfase poetste Denny van Loen die achterstand met een benutte strafschop weg. Tegelijkertijd mistte de ploeg enorm veel kansen waardoor trainer Bart Schreuder toch met een dubbel gevoel achterblijft. ,,We hebben onszelf te kort gedaan. In de eerste helft was het wat betreft kansenverhouding duidelijk in ons voordeel”, aldus de oefenmeester.

,,Ik kan de ploeg niets verwijten. We moeten alleen wel effectiever voor de goal zijn, want volgende week zullen we tegen Heerjansdam niet meer zoveel kansen krijgen als zaterdag. Ik denk dat we goed spel lieten zien en dus ook genoeg hebben gecreëerd. Uiteindelijk heb ik alleen geen voldaan gevoel. We hebben onszelf te kort gedaan en dat is vervelend. Maar goed, het gaat er natuurlijk ook om dat je iets doortastender in de laatste fase bent.”

,,Voor rust hebben wij de mogelijkheden laten liggen om twee tot vier goals te maken. Dat was niet geflatteerd geweest. Na een misverstand komen zij inderdaad op een voorsprong waarbij de bal ook wat gelukkig bij de tweede paal binnenvalt. De tweede helft was ook wat gelijkwaardiger. Uiteindelijk kregen wij nog wat mogelijkheden om de wedstrijd over de streep te trekken, maar dat gebeurde niet.”

Dat de ploeg van Schreuder  de kansen niet wist af te maken leidde dus uiteindelijk tot het gelijke spel. Het vormde daarmee geen mooie inleiding voor de festiviteiten die na de wedstrijd op het programma stonden. Bij Montfoort SV ’19 bleef het immers nog lang onrustig in de kantine en daar ver buiten. Komende week staat het duel met Heerjansdam op het programma.

Montfoort SV ’19 – Nivo Sparta 1-1 (0-0) 51. Mo Nikbahkt 0-1, 78. Denny van Loen 1-1

Montfoort SV ’19: Robin Vianen; Daan van de Poll, Mike Sluijter, Kristiaan van Vliet, Nicky Besamusca; Junior Kolfschoten, Don Mimpen, Bilal Laoikili; Timo Bakker, Denny van Loen, Bart Roelofs.