Mailoa: ,,Een voorstel waartegen ik geen nee kon zeggen”

0 Geplaatst door - 14 mei 2019 - Nieuws

In de winter vertrok Stanley Mailoa al bij Alphense Boys, waarna de Woerdenaar zijn heil zocht bij SV Loosdrecht. Na de zomer zal hij in actie komen bij het Rotterdamse Leonidas. Een club waarbij hij zijn ambitie om in de hoofdklasse actief te blijven achterna zal gaan.

Volgend seizoen zal Stanley Mailoa weer in de hoofdklasse te zien zijn. In de winterstop vertrok hij bij Alphense Boys waarna hij aansloot bij SV Loosrecht. Bij de tweedeklasser is zijn oude trainer bij SC Woerden, Roy Versluis, actief. Mailoa probeert het na de zomer toch weer in de hoofdklasse. Leonidas had de aanvaller al langere tijd op de radar. ,,Ik ben er ook erg blij mee. Het is een grote club en alles is goed geregeld”, wist de Woerdenaar.

Ambitieus blijft Mailoa en dus keerde hij nog niet terug in de omgeving van Woerden. ,,Ik bedoel dat niet raar ofzo hoor, maar alleen Sportlust ’46 speelt op het niveau waar ik op uit wil komen. De rest niet. Ik heb nu natuurlijk een halfjaar in de tweede klasse gespeeld bij SV Loosdrecht en dan merk ik dat ik wel hoger wil spelen. Met Leonidas had ik al meerdere keren gesproken en ook tegen gespeeld. Ik ken wel wat jongens daar en ook op sportief vlak heeft de ploeg de ambitie om bovenin mee te draaien”, rekent hij voor. ,,Het was dus op alle vlakken een voorstel waartegen ik geen nee zou kunnen zeggen.”

In het verleden kwam Mailoa al uit voor Sportlust ’46, SC Woerden en VV Montfoort en is dus een bekende uit de regio. Volgend jaar zal hij niet uitkomen tegen de eerstgenoemde club aangezien de Rotterdammers in de zondagse hoofdklasse uitkomen.

Foto: Justin Egberts; archief

Geen reacties

Reageer