Avontuur Down Under al klaar voor Lemoine

0 Geplaatst door - 9 januari 2019 - Nieuws

Het avontuur van Quirine Lemoine op de Australian Open mocht geen lang leven leiden. De Woerdense verloorin het kwalificatietoernooi van de Russische Kalinskaya. De setstanden luidde 6-1 en 7-6 (14). Daarmee kan zij zich gaan opmaken voor het ITF-toernooi van Singapore.

De eerste set ging hard verloren en ook in de tweede set leek de Russin af te stevenen op een gemakkelijke overwinning. Toch knokte Lemoine zich terug in de wedstrijd en ze poetste een break achterstand weg. Daarin liep het duel uit op een titanenstrijd met een uiteindelijk eindstand van 16-14. ,,Ik kreeg zeven setpunten. Sommige werkte zij goed weg, anderen benutte ik niet doordat ik stomme fouten maakte. Het was niet mijn beste wedstrijd, maar ik heb er alles aan gedaan om de wedstrijd om te draaien”, liet ze op haar facebook-pagina weten.

Geen reacties

Reageer